Jupiiii stižu nam božićni praznici!!! A s njima i stres oko poklona! Što staviti ispod božićnog drvca? Vjerujemo da se ne možete odlučiti. Kako se vrijeme božićnih praznika sve više bliži, očekuje nas hrpa obaveza, treba sve završiti na poslu, dogovoriti tko kuha božićni ručak ove godine i što će sve biti na meniju, a ne smijemo zaboraviti ni na poklone. Iako će većina reći kako im ne treba ništa i da imaju sve što im je potrebno, sitnica umotana u ukrasni papir sa njihovim imenom ispod bora razvući će im osmijeh na lice. Nije uvijek lako pronaći idealan poklon za dragu nam osobu ali zato uz malo pripreme kupovina poklona nam prestaje biti stres a onima koje darujemo pokazuje da smo mislili baš na njih dok smo birali ovaj poklon. Za idealan poklon ne treba uvijek izdvojiti mnogo novaca. Najčešće onaj tko kupuje poklon treba izdvojiti više vremena i pažnje u danima prije.
3 savjeta:
1. Tko kaže da mora biti novo? Ako ste primijetili da bakin sat na zidu već mjesecima ne radi skinite ga sa zida i odnesite uraru (naravno da baka ne vidi). Bit će jeftinije nego da ste joj kupili novi, a taj stari sat vjerojatno ima i neku sentimentalnu vrijednost pa će joj utoliko biti draže. ZADATAK 1) Pronađite nešto što je neispravno i neprimjetno to odnesite na popravak
2. Ako gornji zadatak nije moguće odraditi razmislite o tome da kupite novu stvar i zamijenite staru i neispravnu.
3. Sjajno je ako ste jedna od onih osoba koja sluša ljude oko sebe i tu i tamo zapiše stvari o kojima joj drugi pričaju kako bi ih kasnije lakše iznenadila poklonom, međutim, ako ste običan smrtnik kao mi dajemo vam par prijedloga i ideja za poklone
U nastavku vam donosimo 3 konkretna prijedloga za poklone:
Vrijeme zime idealno je doba za tople napitke uz koje se možete udobno smjestiti ispred televizora u najhladnije zimske dane. Čaj od šipka, s jabukom i cimetom ili narančom i đumbirom zagrijat će Vas uz jutarnji doručak ili navečer uz knjigu. Za pripremu odličnog zimskog čaja praktično je pri ruci imati kuhalo za vodu koje vodu zagrije u tren oka. Upakirajte ga zajedno s omiljenim čajem osobe koju ćete darovati i pripremili ste poklon koji će ove zime biti jako popularan i često korišten.
Ovo je vrijeme kada se kuha i peče na veliko. Uglavnom više nego u ostatku godine. Nekako nam se svima sviđa da imamo pune frižidere hrane i kolača. Pa ipak i to netko treba pripremiti. Mini sjeckalice nezaobilazna su kuhinjska pomagala pri izradi ukusnih jela. Kompaktne su i jednostavne za uporabu a mogu biti odličan poklon za onoga komu nije milo ručno sjeckati hranu i tko nema puno prostora u kuhinji. U njoj se lako može usitniti češnjak, bilje, začine, orašaste plodove i druge suhe sastojke za kolače, jela od mesa i salate. Pogodna je i za pripremu dječjih jela, umaka, te usitnjavanje leda. Za mamu, baku ili tatu koji peče kolače od oraha ovo će biti odličan poklon!
Tanke, elegantne i kompaktne digitalne vage odličan su dodatak vašoj kuhinji. Ultra tanki suvremeni dizajn čini ih jednostavnima za pohranjivanje, a idealne su za mjerenje težine voća, povrća, mesa i drugih namirnica do težine od 5 kg. Šaren i inovativan dizajn čini ih vizualno atraktivnima. A ako se ne nađe mjesta za ovu vagu u kuhinjskom ormariću, uljepšat će svaku kuhinjsku radnu plohu.

Nadamo se da su vam ovi savjeti i ideje bili korisni i da ćete se ovog Božića manje brinuti oko poklona a više uživati i odmarati. A ako vam pofali ideja navratite u Elbu rado ćemo Vam pomoći :)

ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.