Što kada u ogledalu ne vidite one obrve koje trebate počupati? Ili dlake iz nosa koje trebate skratiti? ? ? E.... onda vam trebaju ili nove naočale ili bolja rasvjeta za kupaonicu. Ako je u pitanju ovo drugo u tome vam može pomoći široka ponuda kupaonske rasvjeta iz Elbe. Kupaonica zahtjeva osvjetljenje koje će osvijetliti sadržaj ormarića, ogledalo i tuš kabinu, otporna je na vlagu a nije napadna, ne zauzima puno prostora i ne troši puno energije. Rasvjeta za kupaonicu trebala bi biti prilagodljiva različitim situacijama tijekom dana. Mora pružiti maksimalnu rasvjetu pred ogledalom, umjerenu za druge aktivnosti poput sušenja kose i ugođajnu, diskretnu za opuštanje u kadi. Danas su u modi popularna mala LED svjetla koja se postavljaju odvojeno od glavnog rasvjetnog tijela u kupaonici. Dobro se uklapaju i reflektori i zidne lampe. Promjenom jačine osvjetljenja moguće je postići rezultat koji želite. Razmislite o postavljanju rasvjete s mogućnošću prigušivanja gdje možete pojedinačno odlučiti koliko je svjetla potrebno za određene zadatke.

Najvažnija su stropna svjetla i ugrađena reflektorska svjetla koja pružaju glavnu rasvjetu potrebnu kada se želite spremiti ujutro za posao ili očistiti kupaonicu. Velika su i osvjetljuju kompletan prostor. Preporučujemo upotrebu LED žarulja i stropne rasvjete, staklenih plafonijera i LED svjetiljki. Da bi umjetno svjetlo bilo ugodno, mora omogućiti da osvijetljene objekte vidimo iste boje kao kad bi ih vidjeli na dnevnom svjetlu. Za jednostavan, a istovremeno luksuzan efekt preporučujemo LED ugradbene reflektorske svjetiljke myBathroom Dreaminess od Phillipsa. Suvremene su i posebno dizajnirane za kupaonicu, napravljene od aluminija uvijek moderne srebrne boje.
Ako trebate dodatno svjetlo između umivaonika onda je za vas bočno svjetlo koje se stavlja uza zid koje će po potrebi dati jače i preciznije svjetlo.

Zrcalo je neizostavni dio svake kupaonice, bez njega nećete uspješno izvršiti zadatke poput uredne jutarnje frizure i dobre večernje šminke. Svjetlo bi trebalo osvijetliti lice kako bi se izbjegle bilo kakve sjene. Upravo zato je potrebna prava rasvjeta za kupaonsko zrcalo koje je potrebno osvijetliti odozgo i s obje strane.
Efekt luksuza postići ćete četvrtastim lampicama od brušenog stakla s mramornim detaljima. Takve se lampe često postavljaju zbog lijepog dizajna i lake uklopivosti u svaki dio kupaonice. Popularne su i lampe na srebrnom postolju s dvije osvjetljujuće glave.Nema većeg užitka od opuštanja u kadi na kraju napornog dana. Odaberite nešto za iznad kade što će pozitivno utjecati na vaše raspoloženje. Uz pomoć zidnih svjetala možete stvoriti i posebne efekte – na taj se način može stvoriti efekt odmora u skladu s prirodom. U vlastitom domu stvorite svoju vlastitu wellness ili spa zonu, a ugodnu atmosferu možete postići uz pomoć ambijentalne rasvjete s mogućnošću promjene boje. Možete je jednostavno prilagoditi dizajnu svoje kupaonice i ugođaju. Preporučujemo Vam neki od okruglih modela tvrtke Phillips.Prije kupovine rasvjete za kupaonice razmislite kakav je stil uređenja Vaše kupaonice: klasični, spa ili moderan? Povedite računa o kombinaciji estetike i funkcionalnosti. Ako se nađete u nedoumici slobodno nam se obratite, naše stručno osoblje rado će vam pomoći.
ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.