Školarci, je li sve spremno za početak nastave? Sigurno ste se dobro odmorili preko ljeta. Kako bi petice️ pljuštale na sve strane, potrebna je: STOLNA LAMPA!

Lampa će svakom školarcu osvijetliti pisaći stol neovisno o prirodnom osvjetljenju. Neophodna je za čitanje po noći. Čuva okice , pomaže osvijetliti sitna slova. I rad za računalom je zahtjevan. Pomoćno svjetlo uz računalo je tu kako ne bi došlo do naprezanja očiju prilikom svraćanja pogleda. Podsjetnik: idealna snaga žarulje za stolnu svjetiljku je ona od 40 vata - koja ne bliješti previše. Birajte između raznih modela:

- S LED lampom ćete uštedjeti. Svjetlo je neutralno a moderna estetika u sobi na vrhuncu!

- Lampa s pomičnom glavom je klasika! Njena se pomična glave okreće u raznim smjerovima kao i tijelo koje se podešava po visini. Idealno za zahtjevnije gradivo, crtanje i pisanje, ručni rad.

- Jednostavnost je u modi. Manje funkcionalne stolne lampe dolaze u razigranim bojama. Osvijetliti će manje štivo i fokusirati svjetlo točno tamo gdje je potrebno.

U Elbi Vas očekuju Rabalux modeli: Oliver (178 kn) i Arno (172,50 kn). Izaberite Oliver ako želite modernu LED lampu a imate manje gradiva za učiti! Arno je za prave odlikaše jer će osvijetliti mnogo knjiga i vježbenica a može se pomicati i usmjeravati po većoj površini.

Đaci, jeste li izabrali pravu? Požurite, jer školsko zvono samo što ne zvoni!
ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.