Muči vas kako odabrati dobar usisavač? Ovim člankom pokušati ćemo vam pomoći u tome. Usporedili smo neke od najprodavanijih modela usisavača u cjenovom razredu dio 900,00 kn. Želja nam je bila dati vam jasan pregled tehničkih karakteristika za svaki od 4 odabrana modela. Tako su se na našem popisu našli: Gorenje VCEA21SBKR, Philips FC 8457, Electrolux EEQ31 i Bosch BGL3A230.  Ono što je važnoza napomenuti da svi ovi modeli funkcioniraju na principu vrećice. O drugim vrstama usisavač pisatićemo u nastvaku ovog serijala članaka.
Dakle, o čemu trebate povesti računa kod odabira novog usisavača? Osim naravno da vam je lijep i simpatičan jer sigurno ne želite svakog dana gledati i koristiti nešto što vam se ne sviđa :) :)
Šalu na stranu, ovisno o tome kakvi podovi u vašem domu prevladavaju takav ćete usisavač i odabrati. Danas su svi proizvođači dužni uz uređaj navesti i njegovu energetsku najljepnicu na kojoj ćete doći do potrebnih informacija. Ako u vašem domu prevladavaju tepisi prednost dajte uređaju sa višom ocjenom za usisavanje na takvim površinama. Isto vrijedi i za slučaj kada vam prevladavaju tvrdi podovi poput parketa, laminata ili pločica.  Naravno, ako postoji osoba u vašem kućanstvu koja se bori s alergijskim tegobama pobrinite se da vaš novi usisavač ima i HEPA filter, te koliko čestica emitira ponovno u prostor pri ispuhivanju. Gumeni ili plastični kotačići? Radije gumeni naravno, jer čuvaju vaše podove. Jamstvo je sigurno jedan od bitnih kriterija u odabiru, što duže to bolje naravno. Danas postoje razne opcije kojima se jamstva produžuju pa svakako ugrabite priliku da vaš novi usisavač dođe sa što dužim trajanjem jamstva. Cijena je također važna pa je korisno pogledati ovu usporedbu koja vam nudi modele u prazredu do 900,00 kn gdje ćete lako pronaći model usisavača koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.
 
ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.